Dark horse competition!

Aaaaaah! Idag fick jag för första gången bekräftat att det faktiskt finns andra sökanden till tjänsten! En gammal kursare har dykt upp som en annan gubben-i-lådan, och han är tydligen rätt skarp enligt uppgift. I ärlighetens namn uppfattade jag inte honom som klassens största akademiska löfte, men han kan ju ha växt till sig sedan 2003.

Hårt riden av ångest har jag tagit min tillflykt till bakbordet, min vana trogen. Grahamsbröd och kanellängder och vegabullar har vällt fram ur ugnen. Nu är jag lite lugnare, men mest för att jag panikringt både Pjotr och Idha. De matade mig med bekräftelse och försäkrade mig om att de fått samma intryck av N.N. som jag - hyfsat bright, men intetsägande.

Håll tummarna för mig och be till vilken högre makt ni än må tro på att jag går segrande ur striden. Jag vill forska! Och jag vill ha betalt för det.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ååååhh vad nyfiken jag blir! Vem är denna mörka häst?!

2009-03-31 @ 20:20:17
URL: http://darudedude.blogspot.com
Postat av: Jennie

Ooohh.. och givetvis håller jag tummarna! May the force be with you.

2009-03-31 @ 20:21:43
URL: http://darudedude.blogspot.com
Postat av: ebeth

Klart du ska ha den!

2009-03-31 @ 21:32:06
URL: http://gnusnuva.blogspot.com/
Postat av: Idha

LUUUUUGN! Om inte du får tjänsten, vem ska då få den? Det finns ingen som är lika bra som du. INGEN. Oavsett vem som söker får du den. Jag LOVAR. Så baka om du vill, men bara om du kan njuta av det goda sen! :D

2009-03-31 @ 23:32:10
URL: http://samboronbon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0