So long, farewell

I kväll drar vi till Småland för ett par veckors umgänge med familj och släkt. Mobiltelefonerna följer med - ring om det är något.

Kommentarer
Postat av: Idha

Hejdå, vän och fan att vi inte hann ses. Ursäkta att jag inte hörde av mig när vi kom hem i onsdags kväll, men Polly har varit skitdålig tills idag. Hurra, jag ser ljuset!

2009-07-31 @ 12:39:26
URL: http://samboronbon.blogg.se/
Postat av: Lilly

Ska ni besöka oss också då?:o Så har du inte sagt något.



Alltså jag blev lurad i affären så jag råkade köpa fel mat. Jag frågade om en viss vegimat så kommer hon med kycklingen. :s Dumma mig!



Det var visst då pinsamt för hon gjorde ju egentligen inte något. xD Sen så handlar det ju mer om kärlek än om kåthet tycker jag. :) Men klart man ska bli sexuellt upphetsad av den man är tillsammans med också.



Puss!

2009-07-31 @ 17:21:47
URL: http://sojealous.blogg.se/
Postat av: Tamara

Självklart kommer vi till er! Pappa hämtar oss ju på stationen i morgon förmiddag. Har ingen sagt det till dig?



Jag tror inte att någon vuxen tycker att det är pinsamt eller konstigt att bli upphetsad av sin partner även om h*n inte gör något särskilt för att kåta upp en. Sexuell attraktion är självklart inte allt i en kärleksrelation, men det är en av anledningarna till att man inte "bara" är vänner. Kåthet är härligt och sunt, inte genant! Bejaka dina känslor och var glad över dem. Och njut av liv och kärlek och lust.

2009-07-31 @ 18:31:17
URL: http://textuelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0