Doom!

Vårt vanliga tisdagsnöje "House" är slut för säsongen, tyvärr, så jag kollade nyss vad teven har att erbjuda för substitut ikväll. Inte var det mycket att hänga i julgranen. Två av mina hatfilmer visas: Titanic och Bodyguard! Och kanal 6 frestar med denna godbit:

DOOM
Brittisk science fiction från 2005. Något har gått väldigt fel på en forskarstation på Mars. All kommunikation har brutits, forskningen har upphört och stationen har satts i karantän. Forskarna har öppnat dörren mot det okända, och helvetet har brutit lös. Ingen går säker när en armé av mardrömslika varelser intar stationen och dödar de få människor som finns kvar. Dr Samantha Grimm kallar in en elitstyrka ledd av sin egen bror, John Grimm, och en man vid namn Sage. Under tiden som elitstyrkan försöker eliminera fienden ställer sig Samantha Grimm frågan: vad var det som hände? I rollerna: Dwayne Johnson, Karl Urban, Rosamund Pike, Ben Daniels, Razaaq Adoti. Regi: Andrzej Bartkowiak.

Dr Samantha Grimm är antingen feg eller dålig på att prioritera. Om stationen kryllar av "mardrömslika varelser" är det väl bättre att först "ta hand om" dem än att sätta sig på rumpan och fundera på saken? I synnerhet om man, som Dr Samantha Grimm, dragit in sin brorsa i eländet. Just saying.

Kommentarer
Postat av: Sara

Effektiv problemlösning kräver en grundlig situationsanalys, sörru. Man måste ta tag i konsekvensbiten och lyfta ansvarsfrågan till relevant funktion.

2008-12-16 @ 15:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0